De ontbijttocht.

fietsen Korenbeurs

 

 

De eerste tocht van ons WTC fietsjaar ligt weer achter ons. Wat een hoop schoon volk zat er op de vélo. Iets na 9 uur vertrokken we met Ad en gastrijder Joop op kop van een lang gerekt lint richting Drimmelen.  Was het nu door het mooie weer, of was het louter toeval , dat alle tegenliggers of overstekend verkeer ons vriendelijk voorrang verleende!

We fietsten via de Zwaluwe en Moerdijk, waar de eerste lekke band van het seizoen op naam kwam van Anneke. Als je toch lekt rijdt dan maar met veel mannen erbij die goed een bandje kan verwisselen. Er werd gezellig gekeuveld over de plannen van het komende seizoen. Wie gaat er dit jaar voor de fel begeerde rode trui? In oktober zullen we daar allemaal een antwoord op hebben. Via Zevenbergen ging het in rechte lijn naar de May, waar we nog een klein ommetje maakten. Om kwart voor 11 uur parkeerden we ons bolide’s voor de “Korenbeurs”. Een heerlijk ontbijt stond ons  te wachten, de gebakken eitjes met spek en worst gingen er goed in. De eerste clubkilometers hadden we er weer op zitten. Op naar het echte werk,  a.s. zondag de voorjaarstocht voor de A en de B beiden vertrekken om 9 uur.

Tot zondag de 15e!!

 

Geef een reactie