Rondje Hoeven.

Op de menukaart van WTC stond voor vandaag een rondje Hoeven voor de A mannen. Met de raad van 11 maar zonder prins en voorzitter ging het met de wind in ’t hol richting d’n Elsakker. Bij Etten-Leur wat getik aan de fiets van Peter Verhagen, na een kort oponthoud ging de gang er weer snel in over de hobbelige steentje richting het Strooienhuis. Hoeven was snel bereikt, langs café d’n Bocht fietsten we naar de Goudbloemsedijk, nog steeds met de wind van achter. Nog maar eens een tandje bij zetten, om uiteindelijk 10 man weg te zien rijden. Een paar kilometer verder houden  de 10 fietsers voor mij de benen weer stil, en kan ik zwoegend aansluiten.

Standdaarbuiten kwam in zicht, via Klundert en Moerdijk ging het door de polder naar Lage Zwaluwe, dit allemaal in een redelijk tempo. Nog maar een paar kilometer, en we zijn weer in de May dacht ik nog. In de bocht in de buurt van ” gat van den Ham” gingen de mannen nog wat krachtiger op de pedalen duwen, en mijn kaarsje was uitgebrand. Zwoegend tegen de koude oostenwind ging het de laatste kiometers, was het toch die extra kilometers die ik voor 9 uur al had gemaakt, of ben ik nu rijp voor het B peloton? Volgende week gaan we het nogmaals proberen, mag ik zelfs de route bepalen! Eens kijken waar we dan staan.

Groet, Peter.

 

 

Geef een reactie