De sluitingstocht

Het WTC seizoen is weer voorbij gevlogen, de ontbijttocht ligt nog maar net achter ons. Ook van het jubileumweekend naar d’n Anvers zijn we nog steeds aan het bijkomen.
Ik heb uit betrouwbare bronnen gehoord dat er zelfs enkele leden op salsa les zijn gegaan! Zo zie je maar waar het allemaal goed voor is, zo’n prachtig fietsweekend.

Vandaag stond onze “snerttocht”op het menu. Ad had vorig jaar een mooi rondje gemaakt om precies op tijd bij RVSA in Raamsdonksveer te arriveren. Helaas wist Ad niet meer hoe hij dat gedaan had, een telefoontje naar mij hielp hem ook niet veel verder. Gelukkig is er dan nog altijd DiGiPiet, voor Piet is het een kleinigheid om de GPS route te achterhalen. Een mailtje naar Ad met het routekaartje en de GPS route naar mijn adres en dan moet het goed komen.

Iets over 9 gingen we met 23 leden van start om het seizoen af te sluiten, a.s. dinsdag is het ook voor de profs weer de grote sluitingsprijs in Putte-Kapelle. Wij houden het bij een rondje Cola met een toetje over de Keizersveersebrug.
Iedereen kon gezellig bijpraten en genieten van het mooie najaarsweer.
Mooi op tijd kwamen we het terrein van RVSA op fietsen.
Sponsor Rob van Oorschot ( Vema crane) stond ons al op te wachten.  Rico, Anneke en onze muzikale Johan kwamen rechtstreeks naar RVSA om ook op de gevoelige plaat vastgelegd te worden.
Daarna kwam de heerlijke snert met een lekker stuk brood met spek op tafel. Opa Leo met kleindochter verzorgden de soep die in de keuken van  SED was bereid.
Daarna konden de prijzen verdeeld worden. Ondanks dat Ad van Wesel nogal eens een buitenlands uitstapje maakt, mocht hij op het laagste treetje plaats nemen.
Jantje eg wel, moest dit jaar het onderspit delven, voor Peter Verhagen.
Peter nam alweer voor de derde keer in zijn WTC loopbaan de beker met de grote oren mee naar huis. Volgend jaar beginnen we allemaal weer op nul. Ik ben benieuwd wie er dan voor de rooie trui zullen gaan!

Alle WTC ‘ers bedankt voor een mooi fiets seizoen. Na de snert komen dit jaar de oliebollen, om het jaar in stijl af te sluiten.

Groet,
Pierre Boulanger

rvsa

Geef een reactie