WTC-Made weer voor drie jaar op koers

Zoals bij de meeste clubs en verenigingen is het organiseren van alle activiteiten alleen mogelijk met de nodige sponsoring. Ook voor Wieler-Trim-Club Made geldt dit. In december 2020 besloten de drie bestaande sponsoren om weer voor drie jaar bij te tekenen. Daardoor kan de ingezette koers verder door gezet worden.

WTC-Made is een toerfietsclub die de laatste jaren een behoorlijke groei door gemaakt heeft. Het ledenaantal is verdubbeld. Bijna 60 leden, waarvan 11 dames dragen de clubkleuren. Er wordt meestal in 4 groepen gefietst over verschillende afstanden met een verschillende snelheid. Daardoor is er voor ieder wat wils. Met name de Trim-groep, die we ook wel de “Opstapgroep” noemen, blijkt mensen over de streep te trekken om het eens in een groep te proberen. 2020 is het jaar dat de meeste fietsen ooit verkocht zijn in Nederland, waaronder ook veel racefietsen. En opvallend veel aan dames, vertellen ons de bekende fietsenzaken in Made. Dus verwachten wij nog meer belangstelling van eenzame fiets(st)ers om zich aan te sluiten bij een club. In een groep leer je van ervaren mensen hoe je het beste kunt trainen. Je hebt elke week weer andere routes en komt op plekken die je anders niet zo snel vindt. En als je eens technisch malheur hebt, zoals een lekke band, dan zijn er altijd wel handige handjes bij zodat je zo weer op de fiets zit. Bovendien is het gewoon veel gezelliger dan alleen rijden natuurlijk, waarbij we wel moeten aantekenen dat door corona regels in 2020 we soms gedwongen waren in wel hele kleine groepjes te rijden. Dat zal in 2021 toch wel beter zijn?!
Om een groeiend peloton netjes in een goede kwaliteit kleding te krijgen, is een uitdaging. Dit hebben we de afgelopen drie jaar met onze drie sponsoren kunnen realiseren maar eind 2020 liepen de overeenkomsten met deze bedrijven af. Gelukkig was er bij alle drie geen twijfel en kregen we overal te horen: “We gaan graag door”. Zo konden we in december jl. een tekensessie organiseren waar de vertegenwoordigers van de drie bedrijven op een corona-proof manier hun handtekening zetten onder een nieuwe driejarige overeenkomst. Rob van Oorschot namens VEMACRANE, overigens sponseren zij, gestart door vader Henk, al onafgebroken sinds 1981! Eric Stasse tekende namens RVSA alweer voor een derde termijn. Roy Delhey zetten de krabbel namens PS van Seeters. Super geregeld dus weer, de kleding-commissie van WTC is meteen aan de slag gegaan zodat we in de  lente dit jaar alle leden en eventuele aanwas in een goede fietsoutfit de weg op krijgen. Hopelijk in groepen van 10 tot 15 als het weer mag, want daar hebben we allemaal weer zin in!

Geef een reactie